English site
DSE-Fabrik

Solcelleanlæg til private
Lov for et solcelleanlæg til private:
Nettomålerordning ændres så den fremadrettet bliver timebaseret. Det vil sige at husstandens energi produktion afregnes hver time. Når man selv forbruger strømen, vil afregnings prisen, være den same, som det man ellers skulle betale ved køb fra elseldskabet d.v.s. ca. 2,3 kr. Så hvis man kan køre så meget af det daglige el forbrug som for eks. opvaskemaskine, vaskemaskine m.m. i de aktive solskinds timer, vil man opnå optimal afregningspris. Og for den enegi der ikke kan bruges og sendes ind på nette får man en pris svarende til 1,30 kr./kWh. Den regel gælder de næste 10 år for dem, der investerer i et solcelle anlæg i 2013.
Det el man sælger, er skattepligtigt og for private boligejere anvende den skematiske ordning, som har et bundfradrag på 7.000 kr. skattemaessige_forhold_for_solceller_til_private_boliger.

Eksempler på standard systemer

System DS-6.jpgSystem DS-2

Indbygning.jpgSystem DS-4


Økonomi ved køb af et solcelleanlæg

Et solcelleanlæg er en rentabelt investering både økonomisk og miljømæssigt
El-prisen vokser, renten falder En af de væsentligste årsager til at solceller er mere interessant end nogensinde før er, at elprisen de seneste 35 år i gennemsnit er vokset med cirka 5 procent om året. Dertil kommer, at renten lige nu ligger på et historisk lavpunkt. Dermed viser beregninger, at der er penge at spare ! Selv hvis solcelleanlægget finansieres ved hjælp af et nyt lån i boligen. Vi har efterhånden vænnet os til, at el-regningen vokser år for år, og det er svært at se, hvad der skal stoppe den udvikling. Således er der udsigt til, at besparelsen ved at producere sin egen strøm, kun vil blive større i takt med, at prisen på "almindelig el" stiger.

Da et solcelleanlæg er en langsigtet investering er det væsentlig at udvælge solcelle paneler af høj kvalitet og sikre sig at fremstillings processen er korrekt ned til de mindste detaljer.

Rekvirer en økonomisk beregning over garanti perioden på 25 år på: salg@solcel.dk

Se også vores udvalg af bygningsintegrerede løsninger som i mange tilfælde vil kunne erstatte anden facade- og tagbelægning, ovenlys vinduer eller skygge lameller m.m. Læs mere.....

Elpriser for husholdninger 2005-2012

Den gennemsnitlige elpris for husholdningskunder med et årsforbrug på 4000 kWh var primo 2009
2,10 kr./kWh, hvilket er 6,4% højere end året før. Siden 2001 er elprisen steget med 36,0%.

Solcelle modulerne har en levetid på ca. 40-50 år, og der gives en produktions garanti på 25 år, hvor moduler skal kunne producere minimum 80% af den strøm de producerede oprindeligt.

Fremstillingsprisen for solceller er på vej ned og i takt med prisfaldet er markedet vokset eksplosivt - alene sidste år med 35 procent på verdensplan. Solcelleproducenterne forventer, at den gennemsnitlig vækst vil være på min. 20 procent årligt i de kommende tre årtier.

Med SolarWeb kan du hvor som helst i verden se i realtime, hvad dit solcelleanlæg producerer af strøm. Du har ligeledes mulighed for at gå mange år tilbage i tiden og se historiske tal til sammenligning. Du kan udbygge dit solcelleanlæg med forskellige måleinstrumenter, så du kan aflæse alle tænklige data på SolarWeb. SolarWeb er et fantastisk redskab til at have fuld kontrold over dit solcelleanlæg. SolarWeb kan leveres til IPAD, IPHONE eller PC.

Lov tekst for private må opsætte et 6 kWp anlæg. Læs mere.....

Støtte til el fra solceller Læs mere


print siden

 
SolcellerSolcellSolcelleEnergiSolSolcell RISolceller
Dansk Solenergi Aps | Danish Solar Energy Ltd.
Hoved afd.: Flensbjerg 8 - 4960 Holeby, Telefon: +45 3536 7777 - WebFax:
Email: info@dansksolenergi.dk - salg@dansksolenergi.dk

www.dansksolenergi.com